Praktiske opplysninger

Bestilling av rom på konferansehotellet

Det er reservert totalt 100 rom til konferansen.

Bruk bookingkode 13788310 når dere bestiller rom. Rom kan bestilles enten pr. telefon til (+47) 51930000, eller pr. epost til booking.stavanger@rica.no. Se hotellets nettsider for mer informasjon. Merk at det har vært problemer med å bruke hotellets nettsider for rombestilling.

Rommene slippes mandag 21. oktober, det vil si at de etter den datoen ikke lengre er reservert for NIK-NOKOBIT-NISK og kan bestilles av andre. Det kan også bli betydelig dyrere enn de oppgitte prisene å bestille rom etter den datoen. Det vil igjen si at deltakere på konferansene bør bestille dem før denne datoen.

Hvordan komme seg til konferansehotellet

For å komme fra Sola flyplass til Rica Forum hotell Stavanger kan man ta flybussen, så lenge man tar den som går om Stavanger Forum. Flybussen stopper på holdeplassen Tjensvollkrysset. Merk at flybussen stopper på samme side av Madlaveien som hotellet er, og på andre sida av veien i forhold til markeringa på kartet fra Tjensvollkrysset lenken.

Alternative hoteller

First Hotel Alstor ligger i gangavstand til konferansehotellet. Ellers må man til sentrum for å finne hotell. Det er gode bussforbindelser fra sentrum til konferansehotellet. Å gå fra sentrum til konferansehotellet tar 30-40 minutter.

Hvordan komme seg til Universitetet i Stavanger (UiS)

UiS sine sentrale nettsider for besøkende

Kart som viser hvor UiS er

Buss nr. 6 og 7 går fra Stavanger Forum (hvor Rica Forum hotell Stavanger ligger) til Universitetet i Stavanger. Bussholdeplassen Tjensvollkrysset ligger nært hotellet. Merk at dere skal ta bussen fra holdeplassen som er på andre sida av Madlaveien fra der hotellet er.

Hvordan finne fram på UiS

Alle rommene som skal brukes til NIK, NOKOBIT og NISK på mandag 18. november ligger i Arne Rettedals Hus. Bruk kartene på UiS sine sentrale sider for besøkende for å se hvilket bygg det er. Det er rett ved bussholdeplassene.

Kart over Arne Rettedals Hus hvor det er markert hvor de ulike rommene er ligger nå her.

Registrering

Registrering på mandag 18. november vil foregå i studentekspedisjonen rett til venstre for hovedinngangen til Arne Rettedals hus. Man kan registrere seg når man kommer i åpningstiden til studentekspedisjonen (09:00 - 15:00).

Registrering på tirsdag 19. november vil foregå på Stavanger Forum